top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

Випускний 11-х класів: День, що відкриває нові горизонти

Оновлено: 30 черв.

Сьогодні у нашій школі відбувся особливий день – випускний вечір для учнів 11-х класів. Ця подія стала яскравим завершенням шкільного життя наших юних випускників і початком їхнього шляху у доросле життя. Святкова атмосфера, наповнена радістю, хвилюванням та гордістю, панувала у стінах нашої школи.

Урочистий захід розпочався з привітання директорки школи, яка наголосила на важливості цієї події та побажала випускникам успіхів у майбутньому. Кожен випускник отримав свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти – документ, який символізує закінчення одного етапу і початок нового.

Найяскравішим моментом урочистостей стало нагородження найкращих випускників. Вони отримали золоті та срібні медалі за високі навчальні досягнення. Крім того, багато учнів були відзначені похвальними листами за відмінні успіхи у вивченні окремих предметів. Ці нагороди стали визнанням їхньої наполегливості, старанності та прагнення до знань.

Святкова програма продовжилась музичними виступами, танцювальними номерами та теплими словами від класних керівників. Кожен виступ був пронизаний емоціями, відданістю та любов’ю до рідної школи. Випускники також підготували зворушливі промови, у яких подякували вчителям за їхню працю, підтримку та знання.

Завершився вечір традиційною піснею, яку виконали всі випускники разом. Їхні голоси злилися в один могутній хор, який символізував єдність, дружбу та спільну подорож через шкільні роки. Сльози радості та смутку на очах вчителів, батьків та самих випускників створили незабутню атмосферу, яка надовго залишиться в їхніх серцях.

Дорогі випускники, нехай ваша доля буде щасливою, а шкільні роки своїми спогадами зігрівають душу та додають сил іти вперед. Бажаємо вам успіхів у всіх нових починаннях і віримо у ваше світле майбутнє. Пишаємося вами і завжди будемо вас підтримувати!









18 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page