top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

Всесвітній день вчителя: Спільна радість та Подяка

Учні нашої школи відзначили Всесвітній день вчителя надзвичайно яскраво та цікаво. 5 жовтня став справжнім святом освіти та глибокого вдячності тим, хто присвятив своє життя навчанню та вихованню нових поколінь.


З самого ранку, ще перед першим уроком, старшокласники стали на порозі школи, щоб зустріти вчителів. Вони пропонували своїм педагогам витягнути з чарівного кошечка листівки з найтеплішими словами привітання та визнання. Але це був лише початок дня, оскільки після уроків відбулося справжнє свято. Учні підготували концертну програму, де кожен номер був наповнений неймовірними виступами, чарівною музикою та потужними емоціями. Вчителі по черзі виходили на сцену, де їх чекали теплі слова вдячності та аплодисменти від власних учнів.


Однак особливою подією стало відеозверення від директорки школи, Тетяни Миколаївни Федунової. У цьому зверенні вона подякувала кожному вчителеві за їхню неоціненну працю та присвяченість своїй справі. Також необхідно відзначити її особливу увагу та вдячність нашим військовим, завдяки яким ми маємо можливість навчатися та розвиватися в мирний час.


Загалом, Всесвітній день вчителя у нашій школі виявився незабутнім днем пошани, вдячності та радості. Учні виявили, що справжня вдячність не лише у словах, а в кожному маленькому жесті та у кожній дії. Нагадали, що найважливіше - це пам'ятати та цінувати тих, хто навчає нас краще бачити світ.


76 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page