top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

До Дня читання вголос

Оновлено: 18 лют.

Учні першого класу нашої школи стали учасниками традиційного заходу до Дня читання вголос. Цьогоріч, наймолодші учні збиралися разом і готувались до свого першого виступу в рамках цього святкового дня. Всі першокласники об'єднали свої зусилля, щоб підготувати незабутнє читання вголос. Разом з класним керівником вони обрали улюблені художні твори, які бажали поділитися зі своїми однокласниками та вчителями.

В день свята, учні з першого класу вразили всіх своїм ентузіазмом та вмінням читати вголос. Кожен маленький читач став справжнім героєм, розповідаючи казки, оповідання та вірші. Вони не тільки розвивають навички читання, але й навчаються виражати свої думки та емоції перед аудиторією. Педагоги висловили захоплення виступами своїх учнів та підкреслили важливість підтримки читацьких навичок з самого початку навчання.

День читання вголос виявився чудовою нагодою для учнів виявити свій талант та подарувати всім радість від спільного читання. Така ініціатива допомагає сформувати у дітей любов до літератури та розвивати їхні комунікативні навички. Вчителі виражають надію, що традиція буде продовжена і далі, а кожен новий першокласник стане частиною цього веселого та корисного заходу.



7 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page