top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

Зустрічі 2025 - бути!

3 лютого стало особливим днем для школи №85, адже відбулася довгоочікувана зустріч з випускниками. Це свято, що стало традиційним для навчального закладу, об'єднує покоління випускників, надаючи їм можливість повернутися в минуле, згадати незабутні шкільні роки, зустріти друзів-однокласників і вчителів, які були частиною їхнього навчального шляху.

Навіть у зіставленні з труднощами війни та непевностями сучасності, випускники зібралися разом у стінах своєї школи, утворивши велику родину – родину 85-ї школи!

Виступи талановитих учнів та рушійні слова директора, вшанування пам'яті загиблих учнів та педагогів, перегляд старих фотоальбомів та сердечне спілкування з випускниками заповнили концерт і зробили його особливим.

Організатори та кожен випускник вартували подяки за внесок у це свято. Дякуємо усім, хто долучився до цього дня. Нехай ця зустріч стане тільки початком нових, захопливих зустрічей у майбутньому!

Сьогодні на зустріч прийшло майже сто випускників, зокрема найстарші 1990 року, 2003, 2007, ювілейні 2004, 2009, 2019. Посмішки, впізнання, спогади та зізнання в любові до школи заповнили зібрання неповторною теплотою.

Зустріч завершилася обіцянкою продовжити цю традицію, адже "Зустрічі 2025 - бути!" - звучить як обіцянка повертатися назад у час і знову відчувати той особливий дух, який притаманний лише шкільним рокам. Зичимо всім учасникам найкращих зустрічей та ще багато щасливих моментів у шкільних спогадах!




17 переглядів0 коментарів

Kommentare


bottom of page