top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

Різдвяні історії у 85-тій

Підготовка до Різдва та Нового Року для учнів нашої школи стала справжньою казковою пригодою, наповненою радістю, теплом, творчістю.

Творчі Майстер-Класи та Новорічні Квести: Вчителі та учні разом влаштовували творчі майстер-класи, на яких виготовляли різдвяні листівки, прикрашали шкільну ялинку та готували різдвяні подарунки для близьких. А новорічні квести стали веселим та захоплюючим змаганням, яке допомагало дітям розвивати командний дух та логічне мислення.

Розваги та Екскурсії: Школярі не обмежувались лише класними кімнатами. Вони вирушали у захоплюючі екскурсії, де дізнавалися про традиції різдвяних свят у різних країнах. Також, з радістю вони відвідували театральні вистави, які допомагали поглибити різдвяний настрій.

Казкові Перетворення: Але основною подією ставає те, як діти самі стали творцями казки. Учні взяли на себе відповідальність та розпочали репетиції своєї власної різдвяної вистави. Костюми, декорації та власні ідеї кожного учасника перетворили звичайний клас в сцену чарівництва та веселих пригод.

Веселі Різдвяні Вечорниці: Останніми днями перед канікулами школа поглибилася у різдвяній атмосфері. Всі разом влаштовували веселі різдвяні вечорниці, на яких звучали колядки, грали в ігри та смакували різдвяні ласощі.

Тут кожен день підготовки до свят ставав пригодою, а кожен учасник — чарівником своєї власної різдвяної історії.


11 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page