top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

Інженерний тиждень у школі №85: Дитячі генії розкривають таємниці науки!

Продовжуючи подорож Інженерним тижнем, учні нашої школи розкрили вражаючі аспекти інженерії та вразили своїми талантами та винаходами.

Учні 1-Б класу заволоділи секретами шпигунства, пишучи невидимі повідомлення та виготовляючи засоби зв'язку. А власноруч створений "вулкан" з олії, води та аспірину не лише зацікавив дітей, а й навчив їх веселому та безпечному експериментуванню.

1-В клас вражав своєю творчістю, коли діти створювали унікальні споруди з конструктора LEGO за власним задумом. Кожен дитячий мозаїчний шедевр став свідченням необмежених можливостей фантазії та інженерного мислення.

А 2-А клас вразив усіх, демонструючи рухомі іграшки, створені із паперових стаканчиків і трубочок для коктейлів. Наші маленькі інженери довели, що креативність не має меж.

А в 2-Б та 2-В класах школярі взяли участь у захоплюючому дослідженні "Вода - розчинник різноманітних речовин", де вони експериментували та досліджували цікаві явища, пов'язані з водою.

На уроці мистецтва 3-А класу виникли яскраві ударні музичні інструменти, які стали справжнім мистецьким витвором, а їх створення відбувалося в рамках Інженерного тижня.

Цей тиждень дарував дітям не тільки знання, але і враження, спонукуючи їх виявити власні таланти та цікавість до навчання. Інженерний тиждень у школі №85 продовжує розкривати таємниці науки, роблячи навчання захопливим та веселим! #iнженернийтиждень #томущоцікаво









6 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page